Underholdningsvogna består av Fru Kroken, Fru Ekman og Fru Barra, og vi tilbyr musikalske underholdning til store og små anledninger! Vi er alle profesjonelle utøvere og vi produserer og administrer alt selv. Siden 2012 har vi turnert med flere ulike forestillinger på sykehjem og pensjonistforeninger i Oslo og Akerhus.

Høsten 2015 planlegger vi en helt ny og spennende forestiling om jazzsøstrene «The Andrews Sisters».

The Andrews Sisters

Underholdningsvognas’ tre medlemmer har alle en forkjærlighet til 1940-tallets «close harmony» jazzmusikk. Vi har drømt om å lage en forestilling om den amerikanske sanggruppen The Andrews Sisters og nå er det en realitet!

De tre søstrene LaVerne, Maxene og Patty Andrews fikk sitt gjennombrudd i 1937 og underholdt amerikanske styrker under 2.verdenskrig. Musikken kjennetegner tre kvinnestemmer i tett harmoni og med storband som swinger de fleste publikummere til dansegulvet. Med kjente låter som «Rum and Coca Cola», «Bei mir Bist du Schön» og «Shoo shoo baby» ønsker vi å formidle historien om de tre norsk-amerikanske søstrene som tok verden med storm i et krigsherjet Europa.

underholdningsvogna 2015 331 kred